Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

 Ο Χορός των 7 πέπλων
Το ξύπνηµα και η εναρµόνιση των Chakras
Ένα χορευτικό ταξίδι πάνω στα 7 ενεργειακά κέντρα
Με την Μα Πραµπού Ερασµία
Στις 12 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 15.30 - 20.00
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Τα Chakras είναι οι “Ενεργειακοί Τροχοί” που ρυθµίζουν τη ροή της ενέργειας στο Ανθρώπινο σώµα, που ρέει προς τα µέσα και προς τα έξω. Οι ποικίλες µέθοδοι που χρησιµοποιούνται σε αυτό το σεµινάριο, έχουν όλες τον ίδιο στόχο που προσεγγίζουν από διαφορετική πλευρά κάθε φορά. Όλες στοχεύουν στα ενερειακά κέντρα - “Chakras”. Μέσα από διάφορους χορευτικούς ρυθµούς - Αφρικάνικους, Ανατολίτικους, µοντέρνους, και ήχους που ανταποκρίνονται στις δονήσεις των εκάστοτε Ενεργειακών Κέντρων - “Chakras”
Αναπνευστικές ασκήσεις οπου βοηθούν να αποκτήσουµε Συνείδηση και επαφή των 7 Ενεργειακών Κέντρων και να βιώσουµε τις διαφορετικές αποχρώσεις και ποιότητα τους. Στοιχεία Κινητικού Διαλογισµού όπως τα δίδασκε ο Osho, όπως Νεο-Κουνταλίνι, Dynamic, Νataraj, Νadabrahma, επιχειρείται ένα ολιστικό Ξύπνηµα και εναρµόνιση των ενεργειακών οδών που ρέουν στο σώµα από µέσα προς τα έξω. Μια εξισορρόπηση των τεσσάρων στοιχείων (Φωτιά, Αέρας, Γη και Νερό) µε στόχο την απελευθέρωση των αναστολών και την επαναφορά της µνήµης του Αρχέγονου Χορού που όλοι έχουµε µέσα µας και καλούµαστε να ανακαλέσουµε, γιατί µόνο έτσι θα µπορέσουµε να κινηθούµε ελεύθερα και να χορέψουµε εκφραστικά. Σιγα-σιγά αρχίζουν να αποβάλλονται αυτά που εµποδίζουν την ελεύθερη ροή της Ενέργειας και ο χορός αρχίζει να “ρέει”. Οι τεχνικές Διαλογισµού βοηθούν στο λύσιµο των συγκινησιακών “κόµπων” των σωµατικών εντάσεων, κατορθώνοντας να εισάγουν τους συµµετέχοντες σε ένα χώρο Συνειδητότητας και παιχνιδιάρικης χαράς µαζί, οπου ο χορός γίνεται έκφραση Αρµονίας και Επικοινωνίας.  
Η γνωριµία µε τον Ανατολίτικο χορό είναι µια ανακάλυψη της γλυκύτητας και της Αθώας Ροής ενός Αρχαίου και φυσικού τρόπου κίνησης. Είναι µια Αρχαία Τέχνη οπου εξυµνεί τη γονιµότητα και τη χαρά της Ζωής.
Οι κινήσεις του χορού αυτού, όλο χάρη και γλυκύτητα συνδέουν τη γη και τον ουρανό. Καθώς τα διαφορετικά είδη ενέργειας συγκεντρώνονται από την περιφέρεια προς το κέντρο µας (το χάρα - όπως ονοµάζεται στις ανατολικές φιλοσοφίες), την πηγή της ζωής, υποδαυλίζεται µια φωτιά η οποία ανοίγει και φωτίζει τις ζωτικές δυνάµεις, εναρµονίζοντας και εξισορροπώντας τις θηλυκές και αρσενικές ενέργειες (τις εσωστρεφείς και εξωστρεφείς) δηµιουργείται έτσι ένας χώρος όπου η εξωτερική τεχνική πυροδοτεί την αποκάλυψη του εσωτερικού χορού, ένας χώρος οπου µπορούµε να βιώσουµε την ευδαιµονία, αρµονία και πληρότητα του “είναι” µας.
Στο "Physiopolis - οδός Αγίας Παρασκευής 111 & Παπαναστασίου 3, Χαλάνδρι (στάση μετρό Αγία Παρασκευή). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 693-4822968.
Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα! 

Σεμινάριο με την Ερασμία !!!

"XOREFTIKI ENARMONISI TON CHAKRAS"
> > >
> > > Kyriaki 12 Dekemvriou 15.30- 20.00
> > >
> > > Seminario me tin MaPrabhu Erasmia
> > >
> > > Stin "PHYSIOPOLIS"    http://www.physicotherapy.gr/
> > >
> > > ' AG.PARASKEVIS 111 KAI
> > >  PAPANASTASIOU 3
> > >  XALANDRI Metro Ag. Paraskevis
> > >
> > >  Kostos Simetoxis:40.Euro +F P A
> > >
> > > Dilosis Simetoxes: 693-4822-968
> > > http://www.erasmia.net/