Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

6ήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με την Ma Prabhu Erasmia 23-30 Αυγούστου, στα Ποτιστικά Πηλίου






6ήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
‘Χορευτική εναρμόνιση και εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων (chakras)’
με την Ma Prabhu Erasmia
23-30 Αυγούστου, στα Ποτιστικά Πηλίου


Συνδυάστε χορό, διαλογισμό και διακοπές!
Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο μαγευτικό ξενώνα Ελύτης, που βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης, ανάμεσα στο δάσος, τη θάλασσας. Η άσκησή μας θα γίνεται σε μια ανοιχτή αίθουσα 80τμ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, που βρίσκεται μέσα σε κήπο με θέα το βουνό. Στα 150μ., πιθανόν οι ομορφότερες παραλίες του ανατολικού Πηλίου. Επιπλέον υπάρχουν πολλά μονοπάτια για περίπατο στο βουνό.
Άφιξη 23 Αυγούστου, το σεμινάριο αρχίζει 24 Αυγούστου και τελειώνει 29 Αυγούστου. Αναχώρηση, Κυριακή 30 μετά το πρωινό.
Περιγραφή του σεμιναρίου
Μέσα από διάφορους ρυθμούς και χορούς από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, στοιχεία σύγχρονου χορού και όχι μόνον, μέσα από σούφικο ρυθμικό τραγούδι συγχρονισμένο με κινήσεις και με στροβιλισμούς, μέσα από τεχνικές χαλάρωσης και στοιχεία κινητικού διαλογισμού όπως τα δίδασκε ο Osho (διαλογισμός kundalini, δυναμικός διαλογισμός, διαλογισμός Nataraj), επιχειρείται ένα ολιστικό ξύπνημα του σώματος από μέσα προς τα έξω, μιά εξισορρόπηση των τεσσάρων στοιχείων (φωτιά, αέρας, γη και νερό), με στόχο την απελευθέρωση των αναστολών και τη μνήμη του αρχέγονου χορού που όλοι έχουμε μέσα μας και καλούμαστε να ανακαλέσουμε, γιατί μόνον έτσι θα μπορέσουμε να κινηθούμε ελεύθερα και να χορέψουμε εκφραστικά. «Σιγά-σιγά, αρχίζουν να αποβάλλονται αυτά που εμπόδιζαν την ελεύθερη ροή της ενέργειας, και ο χορός αρχίζει να ρέει»

Οι τεχνικές διαλογισμού βοηθούν στο λύσιμο των συγκινησιακών «κόμπων», των σωματικών εντάσεων, των ψυχικών και νοητικών αντιστάσεων, κατορθώνοντας να εισάγουν τους συμμετέχοντες σε έναν χώρο συνειδητότητας και μαζί παιχνιδιάρικης χαράς, όπου ο χορός γίνεται έκφραση αρμονίας και επικοινωνίας.


H Ma Prabhu Ερασμία επικεντρώνεται ειδικά στον ανατολίτικο χορό για συγκεκριμένους λόγους. Οι κινήσεις του χορού αυτού, όλο χάρη, γλυκύτητα και χαρά της ζωής, ρέουν διαδοχικά μέσα από τα ενεργειακά κέντρα, συνδέοντας τη γη και τον ουρανό. Καθώς τα διαφορετικά είδη ενέργειας συγκεντρώνονται από την περιφέρεια προς το κέντρο μας (το «χάρα» όπως ονομάζεται στις ανατολικές φιλοσοφίες), την πηγή της ζωής, υποδαυλίζεται μιά φωτιά η οποία ανοίγει και φωτίζει τις ζωτικές δυνάμεις, εναρμονίζοντας, εξισορροπώντας τις θηλυκές και αρσενικές ενέργειες, τις εσωστρεφείς και τις εξωστρεφείς. Δημιουργείται έτσι ένας χώρος όπου η εξωτερική τεχνική πυροδοτεί την αποκάλυψη του εσωτερικού χορού, ένας χώρος όπου «ο χορευτής μπορεί να χαθεί και μένει μόνον ο Χορός» - ένας χώρος όπου μπορεί να συμβεί η εμπειρία της ευδαιμονίας, της σιωπής και της πληρότητας του Είναι.
Η γνωριμία με τον ανατολίτικο χορό είναι μιά ανακάλυψη της γλυκύτητας και της αθώας ροής ενός αρχαίου και φυσικού τρόπου κίνησης, ένας τρόπος εξισορρόπησης σώματος, καρδιάς και πνεύματος. Όπου υπάρχει αθωότητα, ανοίγει ο δρόμος για το Ένα.
Οι ποικίλες μέθοδοι που χρησιμοποιεί έχουν όλες τον ίδιο στόχο, που προσεγγίζουν από διαφορετική πλευρά κάθε φορά. Όλες στοχεύουν στα ενεργειακά κέντρα ( chakras). Για παράδειγμα, οι αφρικάνικοι χοροί είναι κινήσεις και ρυθμοί που συνδέονται πολύ με το στοιχείο της γης, και συντείνουν πολύ στην αφύπνιση του πρώτου ενεργειακού κέντρου. Οι ανατολίτικοι χοροί σε πρώτο επίπεδο συνδέονται άμεσα με το στοιχείο του νερού, το δεύτερο ενεργειακό κέντρο. Όμως επειδή αυτοί οι χοροί δουλεύουν πολύ με τη σπονδυλική στήλη, λειτουργούν σε όλα τα ενεργειακά κέντρα.
Όπως το εξηγεί η ίδια η Ερασμία:
«Σε κάθε ερώτηση που θέτει κανείς στον εαυτό του, έρχονται δύο διαφορετικές απαντήσεις. Η μία είναι αυθεντική, αυθόρμητη, και προέρχεται από την κοιλιά που γελάει. Η άλλη προέρχεται από το στατικό, ορθολογικό σημείο του νού. Στην Ιαπωνία των παλιών χρόνων, αν ρωτούσες κάποιον ‘από πού προέρχονται οι σκέψεις σου’, αυθόρμητα θα απαντούσε χτυπώντας χαμογελαστά την κοιλιά του με το χέρι. Η κοιλιά είναι η πηγή της ζωής. Έτσι απλά.

Έπειτα ανεβαίνουμε προς την καρδιά, γιατί αυτός ο χορός αφορά όλα τα ενεργειακά κέντρα. Χρησιμοποιώ πολλές σούφικες τεχνικές, πολλές κινήσεις που ανοίγουν και θερμαίνουν την ενέργεια από το πρώτο ώς το τέταρτο τσάκρα".


Οι μέθοδοι των Σούφι είναι ήχοι που δονούν και που ωθούν το άτομο σε υψηλή κατάσταση συνείδησης. Δονούν αντίστοιχα το κάθε ενεργειακό κέντρο ή και όλα ταυτόχρονα, και δραστηριοποιούν ενεργειακά. Στις περιστροφικές κινήσεις των σούφι, το σώμα γίνεται όπως η ρόδα που γυρίζει, αλλά ο άξονάς της εσωτερικά παραμένει ακίνητος. Έτσι δίνεται η δυνατότητα να βιώσεις το ακίνητο κέντρο. Οι ταοϊστικές τεχνικές είναι θεραπευτικοί ήχοι των εσωτερικών οργάνων. Ο κάθε ήχος ανταποκρίνεται στη «συχνότητα» ήχου του κάθε οργάνου και εξισορροπεί τα στοιχεία γη-φωτιά-αέρας-νερό-μέταλλο.


Μέσα από τις ασκήσεις αναπνοής και τεχνικές διαλογισμού του Osho, που η μία συμπληρώνει την άλλη, σβήνουμε τις μηχανικές κινήσεις, ησυχάζουμε το μυαλό, εξισορροπούμε την ενέργεια.


Επίσης γίνεται πολλή δουλειά συνειδητοποίησης του σώματος, μασσάζ, δημιουργικό παιχνίδι με τους άλλους. Ενθαρρύνεται πολύ το εσωτερικό παιδί, ο αυθορμητισμός, γιατί αυτό που μετράει – πέρα από την τεχνική – είναι να βρεί κανείς την πιό αυθόρμητη κίνηση που έρχεται εκ των έσω. Μερικές φορές, όταν επικεντρώνεται κανείς υπερβολικά στην τεχνική, αυτές οι κινήσεις δημιουργούν σύγχιση. Αντίθετα, αν καλλιεργεί κανείς τον αυθορμητισμό μέσα από τη σιωπή, το διαλογισμό, τη χαλάρωση, και η δυσκολία της τεχνικής απαλύνεται, σχεδόν εξαφανίζεται. Ο χορός γίνεται μιά θύρα για το διαλογισμό.


Η κάθε μιά τεχνική χωριστά και παράλληλα μαζί, προετοιμάζει το έδαφος για τη συνειδητότηα και την εμπειρία του βαθύτερου πυρήνα της ύπαρξης. Το ξύπνημα της έκστασης, της χαράς, της ολότητας και της σιωπής του εσώτατου «είναι» μας.


Όταν η Ma Prabhu Ερασμία διδάσκει, τα μαθήματά της δεν είναι ποτέ ίδια το ένα με το άλλο, γιατί –συντονίζοντας προσεκτικά τις κεραίες της – αντιλαμβάνεται την ενέργεια τής κάθε ομάδας ή της κάθε μέρας, τις διαφορετικές ανάγκες του καθένα, σε συνδυασμό με την ενέργεια του χώρου, και φροντίζει να προσαρμόζει το περιεχόμενο του μαθήματος ώστε η ομάδα να εναρμονίζεται όπως τα όργανα της ορχήστρας που πρώτα κουρδίζονται και μετά μπορούν όλα μαζί να παίξουν και να δημιουργήσουν.
Σε ποιούς απευθύνεται το σεμινάριο
Σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους μαθητές χορού, σε επαγγελματίες και δασκάλους χορού, αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν καμιά προηγούμενη εμπειρία, και καλούνται να ανακαλύψουν το χορευτή μέσα τους. Με λίγα λόγια σε όλους! «Στις ομάδες μου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες που δεν έχουν έρθει ποτέ πραγματικά σε επαφή με τη θηλυκότητά τους, ενώ υπάρχουν άντρες που την έχουν υπερβολικά ανεπτυγμένη. Πολύ συχνά οι άντρες θεωρούν πως η εργασία που κάνουμε αφορά μόνον τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα οι κινήσεις του ανατολίτικου χορού είναι τόσο ολοκληρωμένες που ενσωματώνουν και εκφράζουν και τη θηλυκή και την αρσενική πλευρά των ατόμων. Υπάρχουν μάλιστα κινήσεις που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στο αρσενικό στοιχείο. Κι έπειτα τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο καθένας.... Με λίγα λόγια, το θέμα δεν υφίσταται, και μάλιστα μπορεί κανείς, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα να χρησιμοποιήσει αυτή την εργασία που κάνουμε για να εναρμονίσει το αρσενικό και το θηλυκό του κομμάτι.»
Ma Prabhu Ερασμία



Η Ma Prabhu Ερασμία γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Θάνου Τράγκα, κλασικό τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο, μπαλέτο στη σχολή Ραλλούς Μάνου και στο Παρίσι και την τέχνη του ανατολίτικου χορού από Αιγύπτιους δασκάλους. Άρχισε μιά λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο του θεάματος, περιοδεύοντας σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή και κερδίζοντας πολλά διεθνή βραβεία.

Από πολύ νεαρή ηλικία, ενστικτωδώς είχε τη λαχτάρα για την πνευματική διάσταση της τέχνης και βίωνε έντονες καταστάσεις την ώρα που χόρευε, νοιώθοντας πως εκείνη την ώρα την καταλάμβανε μιά ανώτερη δύναμη που μέσω εκείνης επικοινωνούσε με τους ανθρώπους – η αίσθηση του χορευτή ως ενδιάμεσου...

Μετά από έντεκα χρόνια επαγγελματικής ζωής, ένοιωσε οτι εγκλωβίζεται μέσα στην αναζήτηση της τεχνικής τελειότητας..Έτσι, το 1977, όταν η σταδιοδρομία της βρισκόταν στο απόγειό της, αναρωτήθηκε αν αυτό ήταν πραγματικά αυτό που ήθελε. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Τα εγκατέλειψε όλα και άρχισε μιά οδυνηρή αλλά και πλούσια περιόδος αναζήτησης και πειραματισμών, η οποία την οδήγησε να ανακαλύψει τις τεχνικές του Ινδού πνευματικού δασκάλου Osho.
Η πρώτη της εμπειρία στο δυναμικό διαλογισμό, με την καθοδήγηση ενός φίλου της που ήταν μαθητής του Osho ήταν εξαιρετικά δυνατή, τη συγκλόνισε συθέμελα. Έτσι, στα τέλη του 1979 ταξίδεψε στην Πούνα της Ινδίας και εγκαταστάθηκε στην κοινότητα του Osho. Εκείνος άνοιξε γι’αυτήν νέες προοπτικές και της έδωσε το όνομα Ma Prabhu, που στα σανσκριτικά σημαίνει «η χαρούμενη και αγαπημένη, που ακούει το κάλεσμα της ύπαρξης».«Στο ashram της Πούνα, μέσα από τις ασκήσεις του Osho,και κυρίως το Δυναμικό Διαλογισμό, ένοιωσα την ενέργεια να ρέει από μέσα προς τα έξω. Σε σύγκριση μ’αυτό, οι κλασικές κινήσεις του ανατολίτικου χορού μου φαίνονταν κάτι κρύο, άψυχο, κενό, επαγγελματικό με την κακή έννοια του όρου. Οι νέες μου εμπειρίες με οδήγησαν σ’ένα νέο τρόπο χορού και έκφρασης, πιό πραγματικό, πιό δικό μου. Όταν ο Osho μου ζήτησε να διδάξω ανατολίτικο χορό ένοιωσα μεγάλη έκπληξη, γιατί ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί ποτέ ώς τότε να κάνω. Όμως αφού μου το ζήτησε εκείνος, έπρεπε να δοκιμάσω, ήταν για μένα σαν ένα νέο είδος διαλογισμού. Ήταν μιά πρόκληση. Σιγά-σιγά όμως κατάλαβα πως στην πραγματικότητα δεν μπορώ να διδάξω τίποτα: μπορώ να δείξω τα βήματα, αλλά ο καθένας μετά πρέπει να φθάσει ώς αυτά εκ των έσω. Ο Osho μ’έκανε να καταλάβω πως η εξωτερική τεχνική είναι μόνον ένα ελατήριο για μιά κίνηση που γεννιέται από μέσα μας".
Η παραμονή της στο ashram διανθιζόταν με ταξίδια για σεμινάρια και παραστάσεις σε κέντρα διαλογισμού Osho σ’όλο τον κόσμο: Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Ελλάδα. Σήμερα η Μά Πραμπού Ερασμία μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ιταλία και την Ινδία, όπου περνάει το χειμώνα στη σχολή που δημιούργησε στη Γκόα. Πάντα όμως βρίσκει χρόνο για να επισκέπτεται την Ελλάδα, για να δώσει σεμινάρια σε παλιούς και νέους μαθητές. Το ζητούμενο δεν είναι απλά η διδασκαλία κάποιων βημάτων, η απόκτηση τεχνικής, αλλά η ουσία του γιατί και πώς χορεύει κανείς, τι αντιπροσωπεύει ο χορός. Όλα τα άλλα θα έρθουν αργότερα, εάν κανείς επιθυμεί να προχωρήσει. Γιατί εάν προχωρήσει στην εκμάθηση της τεχνική χωρίς ο χορός να είναι εσωτερική έκφραση, τότε και η πιό λαμπερή τεχνική είναι στείρα και ανούσια.

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
6.30
Χαρούμενο ξύπνημα
7.00 – 11.00
σεμινάριο
11.00 - 11.30
πρόγευμα (μπουφές)
11.30 - 18.30
Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, θαλάσσιο μπάνιο, γεύμα, περιηγήσεις...*
20.30 - 21.30
δείπνο
22.00
Όνειρα γλυκά!
Το σεμινάριο αρχίζει Δευτέρα 24 Αυγούστου πρωί και τελειώνει Σάββατο 29 Αυγούστου απόγευμα.Άφιξη: Κυριακή 23 Αυγούστου μετά τις 12.00 μ.μ.
Αναχώρηση Κυριακή 30 Αυγούστου έως 12.00 μ.μ.
* Θα γίνουν κι άλλες 6 ώρες σεμιναρίου 2 ή 3 απογεύματα, οι ημερομηνίες των οποίων θα αποφασιστούν από κοινού.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ - ΔΙΑΜΟΝΗΣ

σεμινάριο
30 ώρες
€ 240
δωμάτιο (κατ’άτομο σε δίκλινο -μαζί με άλλον)
7 νύχτες Χ €20 € 140
δωμάτιο (ένα άτομο μόνο του σε δίκλινο)
7 νύχτες Χ 30 € 210
2 γεύματα (πρωινό+βραδινό)
7 μέρες Χ €18 € 126

ΣΥΝΟΛΟ σε δίκλινο
€ 506
ΣΥΝΟΛΟ σε μονόκλινο
€ 576

Δεν περιλαμβάνονται: μεταφορικά, μεσημεριανό γεύμα. Συμπεριλαμβάνονται τα βραδινά και πρωινά γεύματα από το βραδινό Κυριακής 23/8 έως και το πρωινό Κυριακής 30/8,
Κρατήσεις θέσεων έως 27 Ιουλίου με προκαταβολή το 50% του ποσού
Όνομα δικαιούχου: Ερασμία Τσιουδάκη
Τράπεζα: Εθνική
SWIFT: ETHNGRAA
IBAN GR4701107100000071034329632
Ειδοποιήστε μας για την κράτησή σας
με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: erasmia7@yahoo.com
ή με γραπτό μήνυμα ή καλώντας στο κινητό -693- 4822968

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Ξενοδοχείο ΕΛΥΤΗΣ Ποτιστικά Ξυνόβρυσης τηλ. 24230- 54482 (το συναντάμε αριστερά του δρόμου)
Αθήνα-Βόλος-Αργαλαστή-Ξυνόβρυση-Ποτιστικά. Συνολικά 4,5 - 5 ώρες από Αθήνα.
ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ: ΚΤΕΛ Μαγνησίας,τηλ. 210 8329585 ΒΟΛΟΣ – ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ: ΚΤΕΛ Βόλου, τηλ. 24210-23027
Τα καλοκαιρινά δρομολόγια θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου.


Superstar experience! Mπράβο Νέλλυ!

Superstar Experience




Τετάρτη βράδυ, Μπλακπουλ, Αγγλία.



Αύριο είναι η audition για τις Bellydance Superstars. Ψάχνουν για δύο χορεύτριες οι οποίες εκτός του να έχουν καλή τεχνική, να γνωρίζουν και άλλα είδη χορού και κυρίως να μπορούν να μάθουν γρήγορα τις χορογραφίες και να μπορούν να χειριστούν διάφορα χορευτικά αξεσουάρ.





Πέμπτη πρωί.



Πηγαίνω στη σχολή χορού όπου παραβρίσκονται και οι άλλες χορεύτριες για την audition. Έπειτα μπαίνει ο Miles Copefield με τις Natalie και Loren. Συστηνόμαστε και αρχίζει η audition. Το πρώτο που μας ζητήθηκε ήταν να στρίψουμε από τη μία γωνία έως την άλλη υπό το beat της μουσικής. Ξεκίνησα πρώτη. Κατά τη διάρκεια των στροφών μου, είδα ότι ο Copefield με έδειξε και είπε στη Natalie ότι με θέλει για την ομάδα. Έπειτα μας έδειξαν μια κλασσική oriental χορογραφία που έπρεπε να τη χορέψουμε μόνες μας.



Με το πέρας του πεντάλεπτου διαλείμματος θα μαθαίναμε τα αποτελέσματα. Η αγωνία μεγάλη. Μας ανακοίνωσαν ότι επέλεξαν την Romi B. Και εμένα. Η χαρά ήταν απερίγραπτη αλλά δεν υπήρχε χρόνος να το συνειδητοποιήσουμε γιατί ξεκίνησαν οι πρόβες σχεδόν κατευθείαν. Διαρκούσαν 5 με 6 ώρες καθημερινά. Μάθαμε χορογραφίες με φτερά, με melaya, με κορδέλες, με βεντάλιες. Οι χορογραφίες είχαν αρκετά δύσκολο formation και περίπλοκους συνδυασμούς βημάτων.





Παρασκευή



Την ίδια ώρα το πρωί πάλι πρόβες μέχρι και το μεσημέρι. Κάποια στιγμή ήρθε η Sonia για συμπαράσταση. Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα είχαμε ομαδική πρόβα. Εκεί συναντήσαμε όλες τις Bellydance Superstars οι οποίες ήταν πολύ φιλικές μαζί μας. Εντυπωσιάστηκα από την αλληλοκατανόηση και την αλληλοσυμπαράσταση τους. Η μία βοηθούσε και συμβούλευε την άλλη, ήταν τόσο έντονο το ομαδικό πνεύμα που τις διακατείχε! Δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να συμβουλευτούν και εμάς. Ήταν μια ολοκληρωμένη ομάδα tribal & bellydance μαζί.



Την Παρασκευή το βράδυ παρακολουθήσαμε όλοι μαζί το show των δασκάλων από το Raqs Brittania Festival. Ήταν ένα όμορφο βράδυ που διασκεδάσαμε και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας.





Σάββατο



Η ημέρα του show. Πάλι πρωινή πρόβα, πολύ πιο έντονη και κουραστική όμως γιατί η Romi και εγώ έπρεπε να κάνουμε όλες τις χορογραφίες μόνες μας. Μία ώρα διάλλειμα για μεσημεριανό γεύμα και έπειτα ετοιμαστήκαμε για την πρόβα generalle και για το show. Η πρόβα ξεκίνησε κανονικά στις 19.00. έπρεπε να μάθουμε τις θέσεις μας πάνω στη σκηνή και το σύστημα που είχε η ομάδα για την αλλαγή θέσεων και το formation. Χορέψαμε όλο το show, όπου σε κάθε χορογραφία οι χορεύτριες που δεν χόρευαν συμβούλευαν τις υπόλοιπες που χόρευαν. Η Camy ήταν υπεύθυνη για αυτό. Ήταν πραγματικά απίστευτο πόσο καλά γνώριζε τις θέσεις και τις χορογραφίες. Ήρθε η ώρα του make up, hair styling και της γενικότερης προετοιμασίας για να βγούμε στη σκηνή. Στο καμαρίνι ήμουν μαζί με τη Natalie και τη Moira, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ με το make up.





Το show.



Το θέατρο είχε ήδη γεμίσει ασφυχτικά. Η αυλαία είναι κλειστή ακόμα. Ακούμε τον πρόλογο του Miles λίγα λεπτά πριν βγούμε στη σκηνή.



Η μουσική ξεκινάει και η ομάδα του tribal βγαίνει στη σκηνή. Έπειτα, βγαίνουμε εμείς. Βγήκα πρώτη και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες χορεύτριες της ομάδας μου. Ήταν για κάποια δευτερόλεπτα που δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Όταν έφτασα στη θέση μου και είχα πλάτη στο κοινό φώναξα «δεν το πιστεύω! Χορεύω με τις Bellydance Superstars!" Ήμουν τόσο πού συγκινημένη γιατί το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πριν κάποια χρόνια όταν έβλεπα το DVD τους είχα πει πόσο θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή την ομάδα. Τώρα ζούσα το όνειρο μου!





Η εμπειρία της συμμετοχής μου στις Bellydance Superstars ήταν πραγματικά αποκαλυπτική. Είναι άξιο θαυμασμού το πόσο σκληρά δουλεύουν και το πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. Το πιο σπουδαίο όμως είναι το πόσο ανιδιοτελώς στηρίζουν η μια την άλλη και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει πνεύμα ομαδικότητας.



Είμαι ειλικρινά χαρούμενη που μοιράζομαι αυτή την εμπειρία μαζί σας γιατί γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για μας τους καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με το oriental, να συμμετέχουμε σε τέτοιες επαγγελματικές και καλλιτεχνικές ομάδες.

Σας ευχαριστώ πολύ

Nelly



(Ναταλία Γλυκιώτη)

http://www.nelly-dance.com/






Share your memories online with anyone you want anyone you want.





Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας μέσω Internet με τους φίλους σας με τους φίλους σας.